fbpx

Cardiofitness

Onze loopbanden, fietsen, roeiers, steppers, treadclimbers en crosstrainers zijn geschikt voor iedereen. Gebruik ze voor je warming up en cooling-down, maar stap ook eens op een fiets of roeier voor een pittige intervaltraining als finisher op je reguliere krachttraining. Onze begeleiders geven je graag advies over het gebruik van onze moderne en eenvoudig te bedienen apparatuur.

krachttraining

Krachttraining

Sportcentrum de Club beschikt over ruime fitnessvloer met moderne apparatuur van het merk Nautilus. Met deze apparaten train je alle spiergroepen, waarbij de kans op blessures minimaal is.

Daarnaast adviseren we je absoluut gebruik te maken van de mogelijkheden in onze Free Weight Zone. Deze is zeer uitgebreid en biedt mogelijkheden voor elk type sporter. Het voordeel van vrije gewichten is dat je alle spieren die aan een functionele beweging te pas komen kunt trainen, waardoor je coördinatie en je kracht snel zullen toenemen. Samenwerken maakt sterker, dat geldt ook zeker voor je lichaam!

Onze professionele begeleiders helpen je graag op weg met een trainingsprogramma!

groepslessen

Groepslessen

Met de meer dan 100 groepslessen die wij hebben, kunnen we met recht zeggen : “Voor ieder wat wils!” Bekijk snel het lesrooster voor de vele mogelijkheden!

seniorenfitness

Fit like Fifty!

Deze speciaal voor senioren (55+) bedoelde les is een leuke en effectieve trainingsvorm, waarbij alle spiergroepen worden getraind.
De 60 minuten durende les begint met een 30 minuten durende circuittraining, waarin een grote variatie aan oefeningen voor bij komt. Daarna wordt er een kwartier specifiek aandacht gegeven aan de “probleemgebieden” van ouderen, namelijk de rompspieren, heupspieren en/of schoudergordel. Door deze spiergroepen te trainen, verbetert de houding en zullen klachten minder snel optreden of zelfs uitblijven. Het laatste kwartier wordt besteed aan ontspanningsoefeningen en lichte rekoefeningen om het lichaam soepel te houden.

Doordat er heel veel mogelijk is binnen deze les blijft het een uitdaging en is het elke keer weer net zo leuk. Wordt en blijf fit, om zo veel mogelijk van het leven te kunnen genieten. Na afloop blijven we vaak nog even hangen voor een bakje koffie en een leuk gesprek.

Personal Training

Persoonlijke begeleiding

Heb jij een duidelijk doel voor ogen, maar lukt het je niet om deze op eigen houtje te behalen? Dan is één op één coaching misschien wel dé oplossing.

Een persoonlijke coach is voor jou de stok achter de deur en zorgt ervoor dat je voeding en/of training volledig op jouw doelen zijn afgestemd. Of je nu wilt afvallen, aankomen of gewoon super sterk wil worden; de Personal Trainers en diëtiste van De Club helpen jou op weg naar je doel!

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Code: 104
Please refer to our Error Message Reference.