sporten met collega's

Bedrijfsfitness

Ons zeer uitgebreide aanbod van diverse sporten, gecombineerd met onze wellness mogelijkheden en professioneel begeleidingsplan in samenwerking met de fysiotherapeut, maakt Lifestylecentrum de Club de ideale partner op het gebied van sporten via de werkgever.

Sporten via de werkgever biedt een aantrekkelijk belastingvoordeel en zorgt voor minder verzuim op de werkvloer. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer werkgevers kiezen voor deze secundaire arbeidsvoorwaarde.

Sportcentrum de Club is aangesloten bij diverse overkoepelende organisaties op het gebied van bedrijfsfitness.
– Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan
– Fitland Business & Health
– Intenz

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Sportcentrum De Club is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

Bedrijfsfitness Nederland
Postbus 842, 8440 AV Heerenveen
Telefoon 0513 – 633 111
Fax 0513 – 636 050
Email info@bfnl.nl
Internet www.bedrijfsfitnessnederland.nl