fbpx
sporten met collega's

Bedrijfsfitness bij De Club

Sportcentrum de Club biedt ook bedrijfsfitness. Wil jij de gezondheid van je werknemers verbeteren of goedkoper fitnessen via je werk? Lees dan verder en profiteer van onze mogelijkheden.

Waarom De Club?
Bij Sportcentrum de Club kan je genieten van een zeer uitgebreid pakket aan groepslessen, individuele lessen maar ook het juiste advies voor uiteenlopende doelstellingen. Onze goed opgeleide sportcoaches en onze eigen voedingsdeskundige (gediplomeerd diëtiste) zorgen voor advies op maat.

  • Sporten voor een vast maandbedrag
  • Deskundige begeleiding
  • Kinderopvang
  • Elke dag diverse groepslessen
  • Gratis trainingsschema’s
  • Gratis douches en lockers
  • Voldoende (gratis) parkeer plaatsen

Voordelen
Bedrijfsfitness brengt een groot financieel voordeel met zich mee, zo kan het fiscale voordeel voor de medewerker oplopen tot wel 50%. Maar er is meer dan alleen financieel voordeel: aandacht voor de vitaliteit van uw medewerkers draagt bij aan het verhogen van de arbeidsproductiviteit en het verlagen van het verzuim, win-win!

Samenwerkingen
Sportcentrum de Club werkt samen met de 2 grootste bedrijfsfitnessorganisaties van Nederland, Intenz Gezondheidsplan en Bedrijfsfitness Nederland.

Intenz Gezondheidsplan zorgt voor vele voordelen van bedrijfsfitness via het High Five Fitness Netwerk, waarbij uw medewerkers voordelig kunnen sporten. Het belastingvoordeel kan via WKR wel oplopen tot 50% van de abonnementskosten. Ook verzorgt Intenz Gezondheidsplan de volledige administratie en krijgt u een gezondheidsportaal.

Bedrijfsfitness Nederland heeft het Nationaal Bedrijfsfitness Plan opgesteld. Dit is een kosteloze dienst vanuit Bedrijfsfitness Nederland: een onafhankelijke intermediair in bedrijfsfitness. In dit plan wordt bedrijfsfitness als een cafetariamodel aangeboden. Een werknemer ruilt belast loon voor een onbelast fitness abonnement, zodat er gemiddeld 40% belastingvoordeel ontstaat. Het plan is heel efficiënt én voordelig.

Meer weten? Laat even je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Code: 104
Please refer to our Error Message Reference.