fbpx

Workshop Dames Kickboksen met Anissa Haddaoui en Mellony Geugjes

Op 25 februari 2018 geeft onze eigen Anissa samen met haar trainingsmaatje Mellony Geugjes een workshop Dames Kickboksen bij ons op De Club.

Nederland staat bekend om haar hoge niveau kickboksen. Daarnaast neemt de sport onder recreanten nog steeds in populariteit toe. Dat het geen sport is voor alleen maar mannen, bewijzen de toppers Anissa Haddaoui en Mellony Geugjes, die wereldwijd zeer veel prijzen in de wacht sleepten, waaronder meerdere Europese en wereldtitels.

Om de drempel voor vrouwen zoveel mogelijk te verlagen, geven zij een workshop kickboksen speciaal voor dames! En jij hebt de unieke kans om daar aan mee te doen!

De training zal naast de warming-up bestaan uit techniekoefeningen, een deel conditietraining en voor de liefhebbers kan er gespard worden. Na de cooling-down zit de training er op en zullen we met z’n allen genieten van een gezonde lunch en wat te drinken.

BELANGRIJKSTE DETAILS
Wie : Dames vanaf 14 jaar, beginners tot gevorderden. Leden en niet-leden.
Wat : Anderhalf uur trainen met de twee beste kickboksdames van dit moment en aansluitend een gezonde lunch.
Wanneer : 25 februari van 12:00 – 13.30u (excl. lunch)
Kosten : 22,50
Aanmeldenhttp://anissahaddaoui.com/product/double-trouble-training-inschrijving/

Neem zoveel mogelijk je eigen kickboksspullen mee. Bestaande uit: bokshandschoenen, scheenbeschermers, sportkleding en eventueel een bitje voor tijdens het sparren. Mocht je dat echt niet hebben, dan is er een aantal leen-handschoenen en scheenbeschermers beschikbaar.

Let op! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wacht niet te lang met aanmelden.

Wij hopen jullie te zien op 25 februari. Mocht je vragen hebben en/of allergieën waar wij rekening mee moeten houden? Stuur Anissa en Mellony een e-mail: dt-training@hotmail.com

Tot de 25e!

www.anissahaddaoui.com
www.mellonygeugjes.nl
www.freshmealsutrecht.nl
www.bodyenfitshop.nl