voedingsbegeleiding

Voedingsbegeleiding

Misschien ken je het gevoel wel: je bent vermoeid, je hebt een stressvol en druk bestaan, je ervaart lichamelijke klachten en/of je bent niet tevreden met jouw figuur. Elke dag weer neem je jezelf voor om gezonder te gaan leven, maar toch lukt dit niet.

Eén op één begeleiding is dan de oplossing.

Een persoonlijke coach is voor jou de stok achter de deur en zorgt ervoor dat je voeding volledig op jouw doelen is afgestemd. Of je nu wilt afvallen, aankomen of gewoon super sterk wil worden; de Diëtiste van De Club helpen jou op weg naar je doel!

Met een op maat gemaakt plan van aanpak – waarbij wij rekening houden met jouw wensen, mogelijkheden en eventuele beperkingen – gaan wij samen aan de slag om jouw doelstellingen te bereiken.

Lijkt dit je wat? Laat je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op.

Suppletie

Soms is het van belang om extra vitamines en mineralen tot je te nemen. Bijvoorbeeld als je voedingspatroon niet toereikend is of ter ondersteuning bij een blessure of andere lichamelijke klachten.

De Club heeft op dat gebied goede ervaringen met de supplementen van LifePlus. Deze hoogwaardige supplementen ondersteunen het natuurlijke proces van het lichaam en bevatten geen onnodige vulmiddelen, etc.

Je kunt de producten bekijken en bestellen op www.lifeplus.com/declub

Wil je eerst meer informatie? Dan kun je uiteraard terecht bij onze diëtiste Myrna of één van onze andere medewerkers.