fbpx
voedingsbegeleiding

Voedingsbegeleiding

Misschien ken je het gevoel wel: je bent vermoeid, je hebt een stressvol en druk bestaan, je ervaart lichamelijke klachten en/of je bent niet tevreden met jouw figuur. Elke dag weer neem je jezelf voor om gezonder te gaan leven, maar toch lukt dit niet.

Eén op één begeleiding is dan de oplossing.

Een persoonlijke coach is voor jou de stok achter de deur en zorgt ervoor dat je voeding volledig op jouw doelen is afgestemd. Of je nu wilt afvallen, aankomen of gewoon super sterk wil worden; de Diëtiste van De Club helpt jou op weg naar je doel!

Met een op maat gemaakt plan van aanpak – waarbij wij rekening houden met jouw wensen, mogelijkheden en eventuele beperkingen – gaan wij samen aan de slag om jouw doelstellingen te bereiken.

Lijkt dit je wat? Laat je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op.

Suppletie

Soms is het van belang om extra vitamines en mineralen tot je te nemen. Bijvoorbeeld als je voedingspatroon niet toereikend is of ter ondersteuning bij een blessure of andere lichamelijke klachten.

De Club heeft op dat gebied goede ervaringen met hoogwaardige supplementen die het natuurlijke proces van het lichaam ondersteunen. Ze bevatten geen onnodige vulmiddelen en zijn van natuurlijke oorsprong.

Je kunt de producten bekijken en bestellen via onze receptie of vraag ons naar de link voor het plaatsen van een online bestelling.

Wil je eerst meer informatie? Dan kun je uiteraard terecht bij onze diëtiste Myrna of één van onze andere medewerkers.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error