fbpx
Zaktraining Sportcentrum de Club

Kickboksen

Het kickboksen bij De Club kenmerkt zich door aandacht voor een goede technische basis, waarbij plezier in de lessen erg belangrijk is. De lessen zijn opgedeeld in zaktrainingen, techniek trainingen of sparringslessen. Er hangt een ongedwongen sfeer en er wordt mét elkaar in plaats van tégen elkaar getraind.
We hebben ook speciale lessen voor beginners en voor kinderen.

boksen

Boksen

Boksen is een zeer toegankelijke tactische vechtsport voor zowel mannen als vrouwen. Door te boksen verbeter je je oog-hand en voetcoördinatie en krijg je een beresterke conditie. De trainingen bij De Club zijn opgedeeld in zaktrainingen (voornamelijk op de bokszak) en techniektraingen, waarbij je voornamelijk met een partner werkt.

Jeugdkarate Sportcentrum de Club

Jeugd Karate

Iedereen vanaf 6 jaar kan bij ons terecht voor een leuke vechtsport! In de karatelessen krijgen kinderen de basis van de vechtsport aangeleerd en komen o.a. trappen, stoten en worpen aan bod. Kinderen vergroten met de lessen hun lichamelijke conditie, maar ook hun zelfvertrouwen. Daarnaast leren ze omgaan met andere kinderen, winnen of verliezen en leren ze hun grenzen aangeven of doorzetten als dat nodig is. Kortom, er valt in onze lessen voor zowel jongens als meisjes een heleboel te leren en het is nog leuk ook!

jeugd kickboksen

Jeugd Kickboksen

ijdens de jeugdtrainingen wordt de basis van het kickboksen op een verantwoorde en niet-agressieve manier aangeleerd. Naast de stoot- en trapcombinaties die geoefend met partner of op de bokszak, wordt er veel aandacht gegeven aan de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van het kind. Er wordt dan ook getraind op de 5 grondmotorische eigenschappen lenigheid, kracht, balans, coördinatie en uithoudingsvermogen. Daarnaast leren kinderen hun grens aangeven, doorzetten en samenwerken. Contact op het hoofd is bij ons niet toegestaan. Onze jeugdlessen worden gegeven door Anissa Haddaoui. Anissa is meervoudig wereldkampioene en dagelijks bezig met haar sport.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Code: 104
Please refer to our Error Message Reference.