fbpx

Speeddate met de trainers

Love is in the air!

Met vlinders in onze buik denken we terug aan onze speeddate van vorig jaar en dat gevoel willen we graag nog eens herbeleven! Daarom organiseren we op zaterdag 17 februari opnieuw een sportieve speeddate bij De Club en we zouden het tof vinden als jij ook komt.

Wat gaan we precies doen?
We hebben een circuittraining voor je opgesteld van 30 minuten. Bij elk onderdeel staat een van onze enthousiaste trainers om jou één op één te begeleiden. Flirten (niet) verplicht! Je bent een aantal minuten bezig met elke oefening en daarna ga je door naar de volgende. Alles komt aan bod: kracht, uithoudingsvermogen, boksen, stretchen, etc.

Na 30 minuten heb je een complete workout gehad. Dit is jouw exclusieve kans om lekker te knallen, nieuwe oefeningen te ontdekken en – dus – te daten met onze geweldige trainers.

De eerste groep begint om 10:00u en daarna start er elk half uur een nieuwe circuittraining. Net zolang tot iedereen die meedoet, is uitgedate. Natuurlijk laten we je van tevoren weten wat jouw starttijd is. Deelname is gratis, dus eigenlijk heb je geen enkel excuus om niet mee te doen.

Schrijf je vandaag nog in via onderstaand formulier en let’s work out together!

31-12-1980
Wil je nog wat aan ons kwijt? Laat het hier achter!