de-club-group-medium

No More Excuses!

Het mooie weer komt er weer aan, dus het is tijd om die extra winterkilo’s weer de nek om te draaien! Maar dat klinkt soms eenvoudiger dan dat het is. Heb jij net even een stok achter de deur nodig om dat voor elkaar te krijgen? Doe dan mee met ons NO MORE EXCUSES – Afvalprogramma!

Om jou te helpen krijg je namelijk 12 weken lang persoonlijk advies van onze diëtiste Myrna Dral en ga je met behulp van een trainingsschema en onze tips & tricks de uitdaging aan op de fitnessvloer of in onze lessen. En denk maar niet dat je kunt smokkelen, want Myrna houd in de gaten of jij wel de inspanning levert die wij van je verwachten. Wij gaan voor 100% resultaat!

Op een gezonde manier afvallen bestaat uit een combinatie van gezonde voeding, op de juiste manier trainen en daarnaast een stuk ontspanning.

EET
Naast een eerste intake van één uur, ontvang je een wekelijks voedingsconsult van onze diëtiste. Zij stelt voor jou een gevarieerd en gezond voedingsadvies op, op basis van jouw persoonlijke wensen en energiebehoefte. Je voedingsschema, inclusief recepten en boodschappenlijst is online beschikbaar via een persoonlijke website en app.

BEWEEG
Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van jouw nieuwe gezonde lifestyle. In samenspraak met onze coaches stellen we een bewegingsprogramma voor je op, wat kan bestaan uit zowel individueel fitnessen, als trainen in groepsverband. We geven je daarnaast een fitnessschema aan je mee, waarmee je zelf aan de slag kunt in de fitnessruimte. Deze zal binnen het traject nog twee keer worden ge-update, om jou optimaal te blijven prikkelen. Je zult snel ervaren wat regelmatig sporten voor jou doet en hoe het bijdraagt aan je lichaam en geest!

RELAX
Wil je fit zijn en blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Onze coaches gaan samen met jou aan de slag met een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Je gaat tijd maken om te relaxen en te werken aan je mentale gezondheid. Eindelijk wat tijd voor jezelf!

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?
STAP 1 : Je meldt je aan! Via onderstaand formulier kun je je aanmelden. Nadat de administratieve taken rond zijn, neemt Myrna contact met je op om een intakegesprek en fitnessafspraak met je in te plannen.

STAP 2 : De intake. Onder begeleiding van onze diëtiste word je de eerste keer gewogen. Dit is je startgewicht. Daarna bespreek je je doelen en je huidige eetgewoonten. Hierin kun je ook je wensen en eventuele allergieën aangeven. Heb je bijvoorbeeld een allergie voor tomaten? Geen probleem, Myrna weet er raad mee!

STAP 3 : Je voedingsschema. Je ontvangt van Myrna wekelijks een op maat gemaakt voedingsschema. Dit is inclusief recepten en boodschappenlijst. Met behulp van onze speciale app kun je je schema zelf aanpassen waar nodig. Ook helpt deze je bij het vinden van vervangende producten en recepten als je even iets niet in huis hebt. Makkelijker kan het bijna niet!

STAP 4 : No more excuses! In samenspraak met onze coaches ga jij drie keer per week sporten. Dit kan individueel, maar ook in groepsverband. Myrna houdt jou hierbij goed in de gaten en neemt contact met je op als je een training mist. Even checken of het nog goed met je gaat zeg maar.

Elke week hebben we voor alle deelnemers een exclusieve groepsles op het rooster. Behalve samen sporten is dit ook een moment om ervaringen te delen, tips te vragen en gewoon even lekker bij te kletsen onder het genot van een gezond hapje en een drankje. Deze les wil je dus niet missen! Afhankelijk van de groep waar je je voor aanmeldt is deze les op maandagochtend 10.15u of vrijdagavond 19.00u.

STAP 5 : Bijsturen waar nodig. Plan je wekelijkse voedingsconsult met Myrna om je voedingsschema aan te passen naar jouw behoeften. Heb je een hongergevoel, of vond je dat ene recept echt niet te eten? Dan ontvang jij op basis van de besproken voortgang een nieuw voedingsschema wat nóg beter bij je wensen past.

STAP 6 : Meten is weten. Om de week, word je na je voedingsconsult gewogen en gemeten. We geven je hiermee inzicht in je vetpercentage en spiermassa. Zo krijg je een beter beeld van je voortgang dan op je weegschaal thuis.

BONUS: Een besloten communitygroep in onze app. Deel je ervaringen en stel je vragen binnen je eigen online community van gelijkgestemden. Motiveer elkaar op moeilijke momenten of spreek af samen te gaan sporten.

STARTEN MET HET PROGRAMMA
In de periode van 26 februari tot 9 maart worden de intakes ingepland. Nadat je je hebt ingeschreven neemt Myrna contact met je op om een aantal afspraken in te plannen. Het programma start vervolgens op 12 maart. Dan is ook de eerste groepsles voor de maandaggroep. De vrijdaggroep komt voor het eerst bij elkaar op 16 maart.

De investering voor dit 12 weken durende programma met intensieve begeleiding is 19,95 per week (in totaal 239,40) voor leden van De Club.

Ben je nog geen lid, dan kun je je 3 maanden bij ons inschrijven, zonder inschrijfgeld te betalen.

Het is mogelijk om een gedeelte van het programma vergoed te krijgen via je zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van de verzekeraar en het door jou gekozen pakket, al dan niet met een verwijzing van de huisarts. Informeer zelf naar de mogelijkheden bij je verzekeraar. Heb je een factuur nodig om te declareren? Deze kun je aanvragen bij Nicole, per e-mail info@sportcentrumdeclub.nl

Meld je nu aan via onderstaand formulier, dan nemen we spoedig contact met je op!

Kies de groep waar je graag in wilt. Met je groep heb je één keer per week een groepsles, waarin je samen gaat sporten.
Lidmaatschap van De Club is verplicht tijdens deelname aan het programma.