de-club-group-medium

No More Excuses!

De zomervakantie zit er weer op, dus het is tijd om die extra vakantiekilo’s weer de nek om te draaien! Maar dat klinkt soms eenvoudiger dan dat het is. Heb jij net even een stok achter de deur nodig om dat voor elkaar te krijgen? Doe dan mee met ons NO MORE EXCUSES – Afvalprogramma!

Om jou te helpen krijg je namelijk 12 weken lang persoonlijk advies van onze diëtiste Myrna en ga je onder begeleiding van onze instructeurs de uitdaging aan op de fitnessvloer of in onze lessen. Daarbij word je nauw in de gaten gehouden door één van onze fitcoaches, om te zien of jij wel de inspanning levert die wij van je verwachten. Smokkelen is er niet bij. Wij gaan voor 100% resultaat!

Op een gezonde manier afvallen bestaat uit een combinatie van gezonde voeding, op de juiste manier trainen en daarnaast een stuk ontspanning.

EET
Naast een eerste intake van één uur, ontvang je een tweewekelijks voedingsconsult van onze diëtiste. Zij stelt voor jou een gevarieerd en gezond voedingsadvies op, op basis van jouw persoonlijke wensen en energiebehoefte. Je voedingsschema, inclusief recepten en boodschappenlijst is online beschikbaar via een persoonlijke website en app.

BEWEEG
Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van jouw nieuwe gezonde lifestyle. In samenspraak met onze coaches stellen we een bewegingsprogramma voor je op, wat kan bestaan uit zowel individueel fitnessen, als trainen in groepsverband. Je zult snel ervaren wat regelmatig sporten voor jou doet en hoe het bijdraagt aan je lichaam en geest!

RELAX
Wil je fit zijn en blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Onze coaches gaan samen met jou aan de slag met een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Je gaat tijd maken om te relaxen en te werken aan je mentale gezondheid. Eindelijk wat tijd voor jezelf!

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?
STAP 1 : Je meldt je aan! Via onderstaand formulier kun je aanmelden. Nadat de administratieve taken rond zijn, neemt onze coach contact met je op om een intakegesprek met je in te plannen.

STAP 2 : De intake. Onder begeleiding van onze diëtiste Myrna Dral word je de eerste keer gewogen. Dit is je startgewicht. Daarna bespreek je je doelen en je huidige eetgewoonten. Hierin kun je ook je wensen en eventuele allergieën aangeven. Heb je bijvoorbeeld een allergie voor tomaten? Geen probleem, Myrna weet er raad mee!

STAP 3 : Je voedingsschema. Je ontvangt van onze diëtiste wekelijks een op maat gemaakt voedingsschema. Dit is inclusief recepten en boodschappenlijst. Daarnaast krijgt je uitgebreide online ondersteuning op het gebied van je voeding. Zo kun je schema zelf aanpassen maken waar nodig en helpt de onze app je bij het vinden van vervangende producten en recepten als je even iets niet in huis hebt. Makkelijker kan het bijna niet!

STAP 4 : Let’s work out together! In samenspraak met onze coaches ga jij drie keer per week sporten. Dit kan individueel, maar ook in groepsverband. Onze coaches houden jou hierbij goed in de gaten en nemen contact met je op als je een training mist. Even checken of het nog goed met je gaat zeg maar.

Elke vrijdag hebben we voor alle deelnemers een exclusieve les waar we als groep het weekend goed van start gaan. Deze les wil je niet missen!

STAP 5 : Bijsturen waar nodig. Plan je tweewekelijkse voedingsconsult met Myrna om je voedingsschema aan te passen naar jouw behoeften. Heb je een hongergevoel, of vond je dat ene recept echt niet te eten? Dan ontvang jij op basis van de besproken voortgang een nieuw voedingsschema wat nóg beter bij je wensen past.

STAP 6 : Meten is weten. Tijdens ieder voedingsconsult word je gewogen en gemeten. We geven je hiermee inzicht in je vetpercentage en spiermassa. Zo krijg je een beter beeld van je voortgang dan op je weegschaal thuis.

BONUS 1: Onze thuis challenge. Naast het sporten bij De Club, kun je ook deelnemen aan onze speciale thuis challenge. Je ontvangt een schema voor 10 weken, met daarin oefeningen die jij eenvoudig thuis op een matje kunt uitvoeren. Hiermee doe je net dat beetje extra, waardoor jij straks strak de zomer in gaat!

BONUS 2: Een besloten online community. Deel je ervaringen en stel je vragen binnen je eigen online community van gelijkgestemden. Motiveer elkaar op moeilijke momenten of spreek af samen te gaan sporten.

STARTEN MET HET PROGRAMMA
In de week van 18 september starten we met het programma en worden de intakes afgerond. Er wordt in die week ook gestart met het sporten en de thuischallenge. Nadat je je hebt ingeschreven neemt één van onze coaches contact met je op om een aantal afspraken in te plannen.

De investering voor dit 12 weken durende programma met intensieve begeleiding is 19,95 per week (in totaal 239,40) voor leden van De Club

Het is mogelijk om een gedeelte van het programma vergoed te krijgen via je zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van de verzekeraar en het door jou gekozen pakket, al dan niet met een verwijzing van de huisarts. Informeer zelf naar de mogelijkheden bij je verzekeraar. Heb je een factuur nodig om te declareren? Deze kun je aanvragen bij Nicole, per e-mail info@sportcentrumdeclub.nl

Meld je nu aan via onderstaand formulier, dan nemen we spoedig contact met je op!