fbpx
Sportcentrum de Club

No More Excuses!

Is 2019 het jaar om voor eens en voor altijd de overtollige kilo’s de nek om te draaien? Top! Maar daar kun je vast wel een beetje hulp bij gebruiken!

Wij hebben voor jou de ultieme stok achter de deur: NO MORE EXCUSES!

Om je doelen te behalen krijg je 12 weken lang persoonlijk advies van onze diëtiste Cherona en ga je met behulp van een trainingsschema en onze tips & tricks de uitdaging aan op de fitnessvloer of in onze lessen. En denk maar niet dat je kunt smokkelen, want we houden goed in de gaten of jij wel de inspanning levert die wij van je verwachten. Wij gaan voor 100% resultaat!

Op een gezonde manier afvallen bestaat uit een combinatie van gezonde voeding, op de juiste manier trainen en daarnaast een stuk ontspanning.

EET
Op basis van jouw doelen, wensen en leefstijl ontvang je een persoonlijk voedingsplan van de diëtist. Iedere week kom je voor 15 minuten op voedingsconsult en evalueren we je voeding. Moeite met het volhouden van een gezonde leefstijl? De diëtist zorgt niet alleen voor een voedingsadvies, maar ook voor een portie motivatie om door te zetten.

BEWEEG
Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van jouw nieuwe gezonde lifestyle. In samenspraak met onze coaches stellen we een bewegingsprogramma voor je op, wat kan bestaan uit zowel individueel fitnessen, als trainen in groepsverband. We geven je daarnaast een fitnessschema mee, waarmee je zelf aan de slag kunt in de fitnessruimte. Deze zal binnen het traject nog twee keer worden ge-update, om jou optimaal te blijven prikkelen. Je zult snel ervaren wat regelmatig sporten voor jou doet en hoe het bijdraagt aan je lichaam en geest!

RELAX
Wil je fit zijn en blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Onze coaches gaan samen met jou aan de slag met een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Je gaat tijd maken om te relaxen en te werken aan je mentale gezondheid. Eindelijk wat tijd voor jezelf!

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?
STAP 1 : Je meldt je aan! Via onderstaand formulier kun je je aanmelden. Nadat de administratieve taken rond zijn, nemen we contact met je op om een intakegesprek en fitnessafspraak met je in te plannen.

STAP 2 : De intake. Onder begeleiding van onze diëtiste word je de eerste keer gewogen. Dit is je startgewicht. Daarna bespreek je je doelen en je huidige eetgewoonten. Hierin kun je ook je wensen en eventuele allergieën aangeven.

STAP 3 : Je ontvangt je persoonlijke voedingsschema. Binnen je menu heb je genoeg vrijheid om te blijven genieten en tegelijkertijd aan je doelen te werken. Inspiratieloos? Wees niet bang, de diëtist heeft talloze lekkere en gezonde recepten voor je klaar liggen!

STAP 4 : No more excuses! In samenspraak met onze coaches ga jij drie keer per week sporten. Dit kan individueel, maar ook in groepsverband.

STAP 5 : Evalueren. Plan je wekelijkse voedingsconsult met onze diëtiste om je voedingsschema te bespreken. Heb je een hongergevoel, of zit je drukke schema het gezonde eten in de weg? Met persoonlijke tips en tricks helpen we je er doorheen.

Ook met betrekking tot het sporten houden we graag een vinger aan de pols. Daarom bespreken we tijdens je wekelijkse consults ook de voortgang van het trainen. Gaat het niet zo lekker? Dan kunnen we ook daarop tijdig actie ondernemen!

STAP 6 : Meten is weten. Om de week, word je na je voedingsconsult gewogen en gemeten. We geven je hiermee inzicht in je vetpercentage en spiermassa. Zo krijg je een beter beeld van je voortgang dan op je weegschaal thuis.

INDIVIDUEEL OF IN GROEPSVERBAND
Twee keer per jaar is het mogelijk om tegelijk met andere deelnemers het traject te doorlopen. Tijdens dit gezamenlijke traject worden er speciaal voor de No More Excuses deelnemers besloten groepslessen georganiseerd. Ook heb je toegang tot een besloten appgroep waar je al je lief en leed tijdens het programma kunt delen. Naar verwachting start het gezamenlijke traject in januari en september. De rest van het jaar is het mogelijk om het traject individueel te volgen.

INVESTERING
De investering voor dit 12 weken durende programma met intensieve begeleiding is 275 euro voor leden van De Club. Ben je nog geen lid, dan kun je je bij aanmelding voor dit programma 3 maanden bij ons inschrijven, zonder inschrijfgeld te betalen.

Het is mogelijk om een gedeelte van het programma vergoed te krijgen via je zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van de verzekeraar en het door jou gekozen pakket, al dan niet met een verwijzing van de huisarts. Informeer zelf naar de mogelijkheden bij je verzekeraar. Heb je een factuur nodig om te declareren? Deze kun je aanvragen bij Nicole, per e-mail info@sportcentrumdeclub.nl

ALLES OP EEN RIJTJE:
1. De voedingsintake met daarbij een uitgebreid persoonlijk voedingsplan.
2. 12 weken lang, iedere week 15 minuten begeleiding op het gebied van voeding en daarbij een weegmoment als ultieme stok achter de deur.
3. Iedere 4 weken een afspraak met een fitnesscoach om je sportschema zo uitdagend mogelijk te houden.
4. Met je sportschool abonnement onbeperkt toegang tot alle faciliteiten van De Club.
5. Geen enkel excuus meer om niet je doelen te behalen.

Meld je nu aan via onderstaand formulier, dan nemen we spoedig contact met je op!

Lidmaatschap van De Club is verplicht tijdens deelname aan het programma.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error