Sportcentrum de Club

No More Excuses!

Ben jij de afgelopen tijd steeds een klein beetje meer aangekomen? Dan is nu het tijd om die extra kilo’s weer in één keer de nek om te draaien! Maar dat klinkt soms eenvoudiger dan dat het is. Heb jij net even een stok achter de deur nodig om dat voor elkaar te krijgen? Doe dan mee met ons NO MORE EXCUSES – Afvalprogramma!

Om jou te helpen krijg je namelijk 12 weken lang persoonlijk advies van onze diëtiste Cherona en ga je met behulp van een trainingsschema en onze tips & tricks de uitdaging aan op de fitnessvloer of in onze lessen. En denk maar niet dat je kunt smokkelen, want we houden goed in de gaten of jij wel de inspanning levert die wij van je verwachten. Wij gaan voor 100% resultaat!

Op een gezonde manier afvallen bestaat uit een combinatie van gezonde voeding, op de juiste manier trainen en daarnaast een stuk ontspanning.

EET
We beginnen met een intake van ongeveer 30 minuten. Tijdens deze 30 minuten vertel jij je wensen, doelen en struikelblokken. Vervolgens ontvang je een voedingsadvies van onze dietist, geheel afgestemd op jouw wensen en doelen. Iedere week kom je voor 15 minuten op voedingsconsult en evalueren we je voeding. Moeite met het volhouden van een gezonde leefstijl? De diëtist zorgt niet alleen voor een voedingsadvies, maar ook voor een portie motivatie om door te zetten.

BEWEEG
Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van jouw nieuwe gezonde lifestyle. In samenspraak met onze coaches stellen we een bewegingsprogramma voor je op, wat kan bestaan uit zowel individueel fitnessen, als trainen in groepsverband. We geven je daarnaast een fitnessschema mee, waarmee je zelf aan de slag kunt in de fitnessruimte. Deze zal binnen het traject nog twee keer worden ge-update, om jou optimaal te blijven prikkelen. Je zult snel ervaren wat regelmatig sporten voor jou doet en hoe het bijdraagt aan je lichaam en geest!

RELAX
Wil je fit zijn en blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Onze coaches gaan samen met jou aan de slag met een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Je gaat tijd maken om te relaxen en te werken aan je mentale gezondheid. Eindelijk wat tijd voor jezelf!

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?
STAP 1 : Je meldt je aan! Via onderstaand formulier kun je je aanmelden. Nadat de administratieve taken rond zijn, nemen we contact met je op om een intakegesprek en fitnessafspraak met je in te plannen.

STAP 2 : De intake. Onder begeleiding van onze diëtiste word je de eerste keer gewogen. Dit is je startgewicht. Daarna bespreek je je doelen en je huidige eetgewoonten. Hierin kun je ook je wensen en eventuele allergieën aangeven.

STAP 3 : Je ontvangt je persoonlijke voedingsschema. Binnen je menu heb je genoeg vrijheid om te blijven genieten en tegelijkertijd aan je doelen te werken. Inspiratieloos? Wees niet bang, de diëtist heeft talloze lekkere en gezonde recepten voor je klaar liggen!

STAP 4 : No more excuses! In samenspraak met onze coaches ga jij drie keer per week sporten. Dit kan individueel, maar ook in groepsverband.

Elke week hebben we voor alle deelnemers een exclusieve groepsles op het rooster. Behalve samen sporten is dit ook een moment om ervaringen te delen, tips te vragen en gewoon even lekker bij te kletsen onder het genot van een gezond hapje en een drankje. Deze les wil je dus niet missen! Deze les is op vrijdagavond om 19.00u.

STAP 5 : Evalueren. Plan je wekelijkse voedingsconsult met onze diëtiste om je voedingsschema te bespreken. Heb je een hongergevoel, of zit je drukke schema het gezonde eten in de weg? Met persoonlijke tips en tricks helpen we je er doorheen.

Ook met betrekking tot het sporten houden we graag een vinger aan de pols. Daarom bespreken we tijdens je wekelijkse consults ook de voortgang van het trainen. Gaat het niet zo lekker? Dan kunnen we ook daarop tijdig actie ondernemen!

STAP 6 : Meten is weten. Om de week, word je na je voedingsconsult gewogen en gemeten. We geven je hiermee inzicht in je vetpercentage en spiermassa. Zo krijg je een beter beeld van je voortgang dan op je weegschaal thuis.

BONUS: Een besloten communitygroep in onze app. Deel je ervaringen en stel je vragen binnen je eigen online community van gelijkgestemden. Motiveer elkaar op moeilijke momenten of spreek af samen te gaan sporten.

STARTEN MET HET PROGRAMMA
Vanaf half januari worden de intakes ingepland, dan maken we ook gelijk een afspraak voor een sportschema. De gezamenlijke groepslessen starten vervolgens feestelijk op 1 februari. De laatste les is op 19 april.

Samen staan we sterk, daarom starten we gezamenlijk op 1 februari. Voor die tijd heb je de intake met de diëtist al gehad en ook je sportschema al doorlopen met de fitnesscoach. Op 1 februari ga nogmaals op de weegschaal en dan klinkt het startsein: Aan de bak! Je krijgt je persoonlijke voedingsplan en sportschema in handen en je kan er helemaal voor gaan!
We maken er een toffe avond van waar je onder het genot van een gezond hapje en drankje je coaches en mededeelnemers leert kennen. Doordat je je thuis voelt in de groep heb je altijd iemand in de buurt die je er doorheen sleept wanneer je de motivatie even verliest. Loop je toch even vast? Laat het weten in de besloten app-groep. Er zijn vast genoeg mededeelnemers die je met liefde uit de brand helpen!

INVESTERING
De investering voor dit 12 weken durende programma met intensieve begeleiding is 275 euro voor leden van De Club. Ben je nog geen lid, dan kun je je bij aanmelding voor dit programma 3 maanden bij ons inschrijven, zonder inschrijfgeld te betalen.

Het is mogelijk om een gedeelte van het programma vergoed te krijgen via je zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van de verzekeraar en het door jou gekozen pakket, al dan niet met een verwijzing van de huisarts. Informeer zelf naar de mogelijkheden bij je verzekeraar. Heb je een factuur nodig om te declareren? Deze kun je aanvragen bij Nicole, per e-mail info@sportcentrumdeclub.nl

WAT IS ER INBEGREPEN?
1. De voedingsintake met daarbij een uitgebreid persoonlijk voedingsplan.
2. 12 voedingscheck-ups en aanpassingen op het voedingsplan.
3. Iedere 4 weken een nieuw uitdagend sportschema gemaakt door je persoonlijke fitnesscoach.
4. 12 groepslessen op vrijdagavond, alleen bestemd voor de No More Excuses deelnemers met na afloop altijd een gezonde snack of drankje.
5. Toegang tot een besloten app-groep met mededeelnemers en jouw coaches.
6. Een exclusieve de Club goodybag

Meld je vóór 14 januari aan via onderstaand formulier, dan nemen we spoedig contact met je op!

Lidmaatschap van De Club is verplicht tijdens deelname aan het programma.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.