fbpx
Jeugdkarate Sportcentrum de Club

Jeugd Karate

Iedereen vanaf 6 jaar kan bij ons terecht voor een leuke vechtsport! In de karatelessen krijgen kinderen de basis van de vechtsport aangeleerd en komen o.a. trappen, stoten en worpen aan bod. Kinderen vergroten met de lessen hun lichamelijke conditie, maar ook hun zelfvertrouwen. Daarnaast leren ze omgaan met andere kinderen, winnen of verliezen en leren ze hun grenzen aangeven of doorzetten als dat nodig is. Kortom, er valt in onze lessen voor zowel jongens als meisjes een heleboel te leren en het is nog leuk ook!

jeugd kickboksen

Jeugd Kickboksen

Tijdens de jeugdtrainingen wordt de basis van het kickboksen op een verantwoorde en niet-agressieve manier aangeleerd. Naast de stoot- en trapcombinaties die geoefend met partner of op de bokszak, wordt er veel aandacht gegeven aan de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van het kind. Er wordt dan ook getraind op de 5 grondmotorische eigenschappen lenigheid, kracht, balans, coördinatie en uithoudingsvermogen. Daarnaast leren kinderen hun grens aangeven, doorzetten en samenwerken. Contact op het hoofd is bij ons niet toegestaan. Onze jeugdlessen worden gegeven door Anissa Haddaoui. Anissa is meervoudig wereldkampioene en dagelijks bezig met haar sport.

Boys in uniform practice martial art

JUDO

Zoek jij een leuke sport? Met onze judolessen worden kinderen weerbaarder, leren ze doorzetten en samenwerken én verbeteren ze hun motorische en sociale vaardigheden. En daarnaast is het nog eens heel erg leuk ook!

no-pic

MOVE!

Vind jij de spellen uit de gymles op school ook zo leuk? Tijdens MOVE! bij De Club spelen kinderen de tofste spellen en ontwikkelen ze ondertussen hun balans, coördinatie, kracht, behendigheid en snelheid. Daarnaast leren ze ook samenwerken, doorzetten, omgaan met winnen en verliezen en andere mentale en sociale vaardigheden.

Wil jij dus een super leuke  les en meer controle over je lichaam? Dan is MOVE! écht iets voor jou.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error