fbpx
Jeugdkarate Sportcentrum de Club

Jeugd Karate

Iedereen vanaf 6 jaar kan bij ons terecht voor een leuke vechtsport! In de karatelessen krijgen kinderen de basis van de vechtsport aangeleerd en komen o.a. trappen, stoten en worpen aan bod. Kinderen vergroten met de lessen hun lichamelijke conditie, maar ook hun zelfvertrouwen. Daarnaast leren ze omgaan met andere kinderen, winnen of verliezen en leren ze hun grenzen aangeven of doorzetten als dat nodig is. Kortom, er valt in onze lessen voor zowel jongens als meisjes een heleboel te leren en het is nog leuk ook!

jeugd kickboksen

Jeugd Kickboksen

Tijdens de jeugdtrainingen wordt de basis van het kickboksen op een verantwoorde en niet-agressieve manier aangeleerd. Naast de stoot- en trapcombinaties die geoefend met partner of op de bokszak, wordt er veel aandacht gegeven aan de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van het kind. Er wordt dan ook getraind op de 5 grondmotorische eigenschappen lenigheid, kracht, balans, coördinatie en uithoudingsvermogen. Daarnaast leren kinderen hun grens aangeven, doorzetten en samenwerken. Contact op het hoofd is bij ons niet toegestaan. Onze jeugdlessen worden gegeven door Anissa Haddaoui. Anissa is meervoudig wereldkampioene en dagelijks bezig met haar sport.

no-pic

MOVE! Ninja’s en Warriors

MOVE! is een nieuwe jeugdles bij De Club, waarbij kinderen op diverse manier worden uitgedaagd zich te ontwikkelen.

We gebruiken bewegingsprincipes uit het turnen, vechtsport, acrobatiek, freerunnen, etc. Kortom, een zeer afwisselende les, waarbij je kracht, flexibiliteit, coördinatie en reactievermogen in dynamische situaties traint. Je ontwikkelt een hoge mate van lichaamsbeheersing en leert je lichaam zo vrij mogelijk te gebruiken in speelse en complexe bewegingssituaties.

Dus als je meer controle over je lichaam wilt, nieuwe skills wilt leren of gewoon plezier wilt hebben in bewegen is MOVE! iets voor jou.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.