fbpx
zonnebank

Zonnecabine

In zowel de kleedkamer voor mannen als voor vrouwen staat een Turbo Power zonnecabine, die is voorzien van 48 UV lampen. De zonnecabines zijn verder uitgerust met een innovatief bedieningspaneel, waarmee je de bruiningsfuncties naar eigen behoefte instellen. Je kunt er ook je MP3 speler op aansluiten.

massage

Massage

Binnen ons sportcentrum, voorbij de kleedkamers en douches, bevindt zich op het wellnessplein de 2 praktijkruimtes van Muller Massage.

ontspannen in onze sauna

Sauna en Stoombad

De Club is er voor iedereen die fit en gezond wil zijn. Daarom gaan bij ons inspanning en ontspanning hand in hand. Naast lekker sporten kun je dan ook gebruik maken van diverse faciliteiten op het gebied van wellness, waaronder een sauna en een Turks stoombad. Dit alles voor één prijs! Wel zo handig én voordelig!

fysiotherapie

Fysiotherapie

Met de inpandige vestiging van Hellenberg Fysiotherapie ben je bij De Club ook voor fysiotherapie aan het juiste adres. De behandeling bestaat in het algemeen uit een intensieve, speciaal ontwikkelde dieptemassage op het spierweefsel, indien noodzakelijk gewrichtstechnieken, dry needling en een uitgebreid rek programma. Hierdoor worden de basisvoorwaarden gecreëerd om te gaan trainen.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error