fbpx

8 Weekse Cursus Pilates

Op 3 februari kun je bij De Club starten met een cursus Pilates!

Wat is Pilates?

Pilates is een trainingsmethode voor het lichaam. Het uiteindelijke doel is het creëren van een evenwichtig spiersysteem. Overbelaste spieren worden ontlast en verwaarloosde spieren worden gereactiveerd. Uiteindelijk ontstaat er een evenwicht tussen de verschillende spiergroepen.

Een Pilatestraining richt zich voornamelijk op het trainen en activeren van het zogenaamde powerhouse: dat zijn de diepliggende buikspieren, de bekkenbodemspieren en de spieren die je rug stabiliseren rondom de wervelkolom.

Een getraind lichaam kun je ook met andere trainingsmethoden bereiken. Volgens kenners maakt juist de manier van trainen bij Pilates het geheel bijzonder. Het combineert de voordelen van yoga – dat is het krijgen van soepelheid, concentratie en coördinatie – met de voordelen van krachttraining, dat is cardiovasculaire conditie en spierkracht. Door een Pilates training wordt je lichaam dus niet alleen krachtiger, maar ook beweeglijker en soepeler. De bedoeling is dat de bewegingen gecontroleerd en geconcentreerd uitgevoerd worden.

Doe je mee?

Start: zaterdag 3 februari
Tijdstip: 10:30
Lestijd: 60 min
8 lessenreeks ( 8 zaterdagen achter elkaar )
Max 12 deelnemers
Toegankelijk voor alle niveau’s
Kosten € 95,- / voor leden € 75,-
Vanaf 10 deelnemers wordt gestart met de cursus.

Deze pilates les valt niet onder het reguliere lesrooster. De cursus is exclusief voor de deelnemers die zich inschrijven en zullen 8 weken lang met dezelfde groep trainen.

Schrijf je snel in met onderstaande formulier.

31-12-1980
Als lid van De Club ontvang je korting op de cursus.
Wil je nog wat aan ons kwijt? Laat het hier achter!